Frajerka to nevie? No problem

Snažíte sa najviac ako viete a aj napriek tomu neviete dosiahnuť to pravé uspokojenie? Čo robíte zle? Vaša partnerka vám tvrdí, že je všetko v poriadku, ale vy cítite, že to tak nie je? Bojíte sa, že vás skôr, či neskôr kvôli tomu opustí? Ste ochotní vyhovieť jej vo všetkom a aj napriek tomu nevie povedať, čo by chcela? Bojí sa? Hanbí sa? Chcete ju uspokojiť tak, že na to nikdy nezabudne, no neviete ako na to? Tvári sa ako keby si to vôbec neužívala? Máte pocit, že to iba pretrpí?

nude-4698467_1920

To sú situácie, ktoré treba riešiť, keď ju máte naozaj radi. Keď sa vaša frajerka nevie sama vyjadriť, musíte hľadať riešenie problému inde. Erotické priváty vám môžu poslúžiť ako inšpirácia do vášho milostného života s vašou partnerkou. Tieto ženy sú profesionálky a preto si svoju prácu vykonávajú tak ako to naozaj má vyzerať aj vo vašej spálni. Práve na tomto mieste môžete zistiť, kde tkvie ten kameň úrazu. O ich diskrétnosť sa nemusíte obávať v žiadnom prípade. Tieto služby treba brať ako každé iné. Keď sa neviete lyžovať, tiež si zaplatíte inštruktora. Keď neviete plávať, naučí vás to nejaký plavčík. A keď neviete, čo robíte vy alebo vaša partnerka zle v sexuálnej oblasti, tak to máte šancu zistiť práve tu.

Bojíte sa? Niet sa čoho.

people-2568359_1920

Môžete to brať ako čistú investíciu do vášho partnerského vzťahu. Nikdy sa nemusí dozvedieť, že ste sa boli inšpirovať niekde inde ako len v nejakých múdrych knihách alebo v múdrych článkoch na internete. Ako sa hovorí: „Účel svätí prostriedky.“ Partnerka vám môže byť vďačná za to, že ste vniesli tú pravú atmosféru do vášho spoločného intímneho života. Bez tejto skúsenosti by ste to už možno ani nezachránili a váš vzťah by skončil zbytočným fiaskom, ktorému ste sa takto jednoducho a efektívne vyhli. Keď ju ľúbite, spravili by ste pre váš vzťah predsa všetko na svete. Nie vždy sa dokážu partneri hneď zladiť. To bol asi aj váš prípad a keď pomôže menšie povyrazenie s niekým iným, tak to naozaj splnilo svoj účel a niet sa prečo hnevať.

About the Author