Skúste niečo oranžové

Všimli ste si niekedy, aký názor panuje väčšinou o zdravých jedlách? Že všetko, čo je zdravé, je nepožívateľné. A teda, že sa to jednoducho nedá jesť. Je jasné, že je to možno stereotyp, ale všimnite si to niekedy aj na deťoch. Väčšinou vždy, keď im poviete, že je niečo zdravé, odmietnu to s tým, že im to nebude chutiť. A takto to reálne funguje. Mali by ste si však povedať dosť. Mali by ste sa zamerať na to, že nepoviete, že je niečo zdravé a jednoducho to pred nich naservírujete. To je skutočne niečo, čo by ste mali urobiť. Pretože, verte tomu alebo nie, ale skutočne vám to pomôže.

dýňka

Kto by vám už len jedol šalát alebo nejaké iné chutné jedlo, ktoré má podtitul zdravé? Asi by sa vám naň každý vykašľal. Je naozaj veľmi málo ľudí, ktorí ochotne skúšajú rôzne špecialitky, ktoré sa varia všade, kam len prídete. A je naozaj veľmi málo ľudí, ktorí vám povedia, to si dám, lebo to je zdravé. Áno, je to jednoducho tak a nech sa deje čokoľvek, asi len veľmi ťažko vám to padne vhod. Napriek tomu, že by ste sa mali zamyslieť nad tým, ako sa stravujete, je veľkým plusom, že sa zdravá strava dostala tak rýchlo do povedomia ľudí.

polévka dýňová


Najlepšie a najchutnejšie zo zdravých jedál je jednoznačne tekvica hokkaido polievka, na ktorú sa môžete spoľahnúť, nech sa deje čokoľvek. Prečo to tak je? Veď je neuveriteľne zábavná a chutná. Je oranžová, takže sa môžete aj spolu s deťmi zabávať na tom, odkiaľ asi prišla. Ale zároveň je priam neuveriteľne dobrá a ľahká na prípravu (keď vám váš partner trochu pomôže s krájaním a bielením). No napriek tomu si môžete byť istý tým, že ju budete milovať. Stačí, keď ju raz ochutnáte a dáte si do nej trochu kyslej smotany. Verte tomu, že je to jedna báseň a už teraz sa nám zbiehajú slinky. Tak na čo ešte čakáte? Skúste to, kým môžete, no nie? Čo môžete stratiť? Prinajhoršom ju len zjete.

About the Author