Môže byť erotická masáž kvalitná aj na priváte?

Moji priatelia sú veľkí vtipálkovia, a tak mi na narodeniny veľmi radi dávajú rôzne netradičné darčeky. Na tie posledné som dostal poukážku na erotickú masáž. spočiatku som váhal, no nakoniec som si povedal, „prečo nie“? masáž sa uskutočnila vo veľmi peknom erotickom salóne, ktorý môžem označiť za veľmi luxusný podnik. Vírivky, krásne miestnosti, sviečky, vône, svetlo, hudba, no prste všetko, čo taká erotický masážny salón má mať. Keďže som si tento zážitok neplatil sám, veľmi som neriešil, čo takýto špás stojí. Stojí veľa, ale že naozaj veľmi veľa. Našťastie existuje jedna lacnejšia, no rovnako dobrá alternatíva.

Žena v nadkolienkach, podpätkoch a sex oblečení sedí pri stene pod obrazom.jpg
Erotická masáž na erotickom priváte príjemne prekvapila

Nikdy predtým som nenavštívil erotický privát, nevyužíval som eskortné služby a ani nechodil so erotických salónov. To som však ešte nevedel o erotických masážach. Lacnejšia alternatíva, o ktorej hovorím, sú práve erotické masážena privátoch. Aby ste mali lepšiu predstavu, tak hodina body to body erotickej masáže v profesionálnom salóne stojí okolo tristo eur. Na priváte je to len okolo stovky, počítajte tak päťdesiat eur hore – dole. Pozor! Natrafíte aj na dámy, ktoré masírujú za dvacku, no k nim radšej naozaj nechoďte. Priznávam, raz som to riskol a ani vám nebudem hovoriť, čo za šialene otrasný zážitok to bol. V skratke, nemal som dvadsať eur a neužil som si ani erotickú masáž.Sexy žena v ružových spodných nohavičkách leží na zemi.jpg

Samozrejme, musíte si nájsť masérku, ktorá je naozaj masérkou. Ja osobne naozaj nehľadám slečny na sex, ale na kvalitnú erotickú masáž. Prvé dve návštevy privátov boli skôr katastrofou. Nešlo totiž o žiadnu masáž, ale o sex – sex. Potom som si ale našiel šikovnú slečnu, ku ktorej chodím do dnes a s ktorou som poriadne spokojný. Takže páni, nebojte sa a ak chcete na masážach ušetriť, tak pokojne choďte aj na privát. Nenechajte sa odradiť nejakým tým neúspechom na začiatku. Kto hľadá, ten nájde.

About the Author