Vyskúšajte krtkovanie so zárukou

Je niekoľko prípadov, kedy je nevyhnutné okamžite volať službu krtkovania a non stop servis s tým spojený.

Ako prvý je čuchový signál – ak zacítite zápach z odpadov alebo z kanalizácie niečo nie je v poriadku a treba tomu venovať pozornosť, rovnako ako keď Vám voda pri odtekaní prebubláva, pomaly odteká a máte pocit, že sa jedná o dlhý proces.

waste-pipe-2228618_640

Vtedy je služba krtkovanie vítaným pomocníkom, ktorý spoľahlivo zachráni situáciu a veľmi rýchlo vyrieši aj haváriu. Môžete sa spoľahnúť, po telefonickom kontakte je non stop služba s odborníkmi a technikou u Vás za dverami približne do 30- 60 minút, Vy dovtedy vypnite prívod vody a elektriky, aby nedochádzalo k ďalším stratám a poškodeniam.

Veľkosť objektu, rozsah poškodenia, lokalizáciu detailne opíšte, zásah bude o to rýchlejší a účinnejší a budete mať istotu, že zvolená technika a prístup sú správne.

Pre väčšie objekty s dlhým potrubím je vhodné krtkovanie s tzv. elektromechanickým princípom, ktorý je postavený na externom elektromotore a špeciálne zostrojených špirálach, ktoré rotujú vysokou rýchlosťou a rozbíjajú tak kaly a nečistoty v potrubí. Vyčistená kanalizácia týmto spôsobom má výrazne väčší priemer, obvod je čistý a prietok je správny.

Pre menšie priestory je vhodné aj čistenie pomocou externého čerpadla a tlaku vody, treba byť ale opatrní, sú priestory kde hrozí vytopenie a tu je vhodnejší elektromechanický spôsob krtkovania.

Po zásahu je niekedy potrebný zásah vodoinštalatéra – akoby ste ho našli, non stop ponúka aj túto službu a určite ju pri toľkých povinnostiach oceníte.

Ponúkaná služba je skutočne dôveryhodná – kvalitu, profesionalizmus, odborné skúsenosti, zručnosti a modernú techniku dopĺňa korektne dohodnutá cena, ktorá Vám nepriráta doplatok za výjazd alebo inú službu.

pipe-2445176_640

Celoročne poskytovaný non stop servis krtkovania je spoľahlivý a môže sa stať aj Vašim pomocníkom.

About the Author