Oddych na vaku

Vždy som túžila po tom, aby som sa cítila pohodlne v každej situácii. Viem, že aj keď mnohí ľudia majú pocit, že som lenivá alebo, že som fajnovka. No napriek tomu mi je jasné, že to tak nie je. Len mám jednoducho rada svoje pohodlie. A nemyslím si, že je to nejaký problém, ktorý by som mala riešiť. Pretože som jednoducho taká a nie je to nič, za čo by som sa mala hanbiť. Keď idem na turistiku, chcem si občas len tak sadnúť. Keď idem na kúpalisko, nechcem mať svoje telo tam, kde ho už malo veľmi veľa ľudí. A takisto to cítim aj na pláži. Nechcem mať na svojom tele žiadny piesok. Chcem byť proste v pohode a na tom nie je nič zlé.

sedačka

STOJTE SI ZA SVOJÍM
Bola som ochotná si všade niečo brať aj napriek tomu, že mi to možno zaberie trochu batožiny. Ale aj tak som chcela, aby to bolo niečo, čo sa mi proste bude páčiť. Preto mi bolo jasné, že môžem investovať do niečoho, čo sa mi nakoniec bude páčiť aj vtedy, keď to budem mať vo svojej obývačke. Bolo mi jedno, že sa na mňa ľudia pozerali divne, keď som si nafúkla môj sedací vak. Trvalo to len chvíľu, nemusela som sa absolútne namáhať a mala som pohodlie.

fialový vak

NENECHAJTE SI SUPER VECI LEN PRE SEBA
Dokonca sa ma pýtali aj moji známi, kde také niečo môžu kúpiť. A zase nie som hnusoba a práve preto som im povedala, aby vedeli, kde im je dobre. A čo im pomôže. Myslím si však, že to ľudia ocenia hlavne na pláži. Kto by sa chcel zaoberať neustálym prášením deky, keďže ju musia stále prášiť? Toto v pohode nafúkate a aj to v pohode sfúknete a nemusíte sa zaoberať tým, že je to celé od piesku alebo, že vám to hneď praskne. Neexistuje. Uvidíte, že sa to bude páčiť aj vám. Ja som teda náročný človek a nedám na to dopustiť. Takže si myslím, že to budú milovať rodičia, ale aj páry. Tak čo? Necháte sa nahovoriť aj vy? Neváhajte, čo ak zajtra nebudú?

About the Author